Natuurlijke verzorgingsproducten en ecovriendelijke non-food voor webshops en speciaalzaken

Over Greenhub Imports

Greenhub Imports is een solide merkenhuis met vijftien kwaliteitsmerken op het gebied van écht duurzame non-food – van persoonlijke verzorging en kleding tot huishoud- en keukenartikelen.  

Vanaf het moment dat oprichter Michael Ehrlich in 2008 met Greenhub Imports begon was het zijn missie om duurzame alternatieven voor dagelijkse gebruiksartikelen toegankelijker te maken. Door wereldwijde sourcing van aansprekende merken heeft Greenhub Imports een sterk assortiment opgebouwd. Met merken in het portfolio zoals Attitude, Lamazuna en The Cheeky Panda en een groot scala aan afnemers in diverse retail branches heeft Greenhub Imports in de Benelux een gevestigde naam opgebouwd als importeur in duurzame non-food FMCG.  

Een merk komt er bij Greenhub Imports niet zomaar in. Wij stellen hoge eisen aan duurzaamheid, kwaliteit en branding. Want duurzaam is niet altijd duurzaam. Voordat wij een merk opnemen, doen we eerst diepgaand onderzoek naar de groene claims van een fabrikant. Maakt het product echt waar wat het belooft? Verder vinden we het belangrijk dat een product er aantrekkelijk uitziet. Dat is iets waarmee onze klanten zich kunnen onderscheiden. 

Door het grote aantal retailers in de Benelux dat bij Greenhub Imports afneemt is het voor steeds meer huishoudens mogelijk om eco-vriendelijke alternatieven te gebruiken en een steentje bij te dragen aan een duurzame samenleving. 

 

Beurs
Beurs