Natuurlijke verzorgingsproducten en ecovriendelijke non-food voor webshops en speciaalzaken

NAIKED | Eco schoonmaak tabletten voor keuken, badkamer, glas en vloer met ECOCERT® keurmerk

Met de nieuwe serie keuken, badkamer, glas en vloerreinigers heeft NAIKED nu vier krachtige huishoudhulpen om duurzaamheid bij de schoonmaak naar een nieuw niveau te tillen. Het principe is even eenvoudig als geniaal: NAIKED vliegt geen zware plastic flessen vol chemicaliën de wereld rond, die meteen na gebruik in de prullenbak worden gegooid. In plaats daarvan perst NAIKED krachtige en uitsluitend natuurlijke ingrediënten in een klein tablet, die alleen hoeft te worden opgelost in een halve liter water. De tabletten zijn zó klein dat een voorraad weinig ruimte in beslag neemt. Zo zit je dus nooit zonder. Samen met de NAIKED-sprayfles van gerecycled plastic is het een volwaardig reinigingsmiddel dat zich qua effectiviteit moeiteloos kan meten met conventionele schoonmaakproducten. Schoonmaakmiddelen bestaan voor 95% uit water. Alleen al door het onnodig vervoeren van water wordt veel onnodige CO2 uitgestoot. Een veel duurzamere oplossing is om de benodigde 5% aan je kraanwater toe te voegen. 

 

Een effectieve oplossing

De tabletten zijn ook een zeer effectieve oplossing om plastic te besparen. Elk tablet + 500ml water staat voor een fles 500ml schoonmaakmiddel. Je hoeft dus nooit meer een schoonmaakfles weg te gooien. De NAIKED-sprayflessen zijn vormgegeven als authentieke amberkleurige apothekersflessen met een moderne print. Aantrekkelijke spuitflacons die niet misstaan als decoratie op je dressoir. De prints zijn gebaseerd op die van de verpakkingen van de tabs. Ze bevatten geen etikettering. Je kunt dus zelf kiezen welke fles voor welke reiniger wordt gebruikt. 

ECOCERT-label

De tabletten van NAIKED bevatten enkel het essentiële. Geen overbodige ingrediënten, geen vulstoffen of synthetische ingrediënten die slecht zijn voor je gezondheid en het milieu. De tabletten zijn gemaakt van enkel plantaardige ingrediënten. Dierlijke ingrediënten zijn een no-go zijn bij NAIKED. Daarnaast let NAIKED ook op de footprint als het gaat om het gebruik van plantaardige ingrediënten. Zelfs de kleur- en geurstoffen zijn afkomstig van natuurlijke en hernieuwbare bronnen. NAIKED heeft daarom het ECOCERT-label gekregen, dat bekend staat om zijn bijzonder strenge milieueisen.