Natuurlijke verzorgingsproducten en ecovriendelijke non-food voor webshops en speciaalzaken

Lamazuna | Duurzame cosmetica gemaakt van biologisch gecertificeerde ingrediënten

Lamazuna is een duurzaam cosmeticamerk uit Frankrijk dat zich volledig focust op 100% natuurlijke, vegan, zero-waste verzorgingsproducten. Het assortiment van Lamazuna bevat onder andere shampoo, conditioner, deodorant, gezichtsreiniger, cacaoboter en scheerschuim in zeepvorm. De duurzame verzorgingsproducten worden met de hand in Frankrijk gemaakt op basis van biologisch gecertificeerde ingrediënten. Daarnaast maakt het Franse merk duurzame en herbruikbare badkameraccessoires voor dagelijks gebruik. Ook hier wordt veel waarde gehecht aan ecologische grondstoffen. De praktische menstruatie cup vervangt niet alleen maandverband en tampons, maar is ook vrij van latex, ftalaten en bleekmiddelen. Ook de oorstokjes en make-up removerdoekjes van Lamazuna zijn wasbaar en dus herbruikbaar. 

Zero-waste, hoge kwaliteitsnormen, duurzame productie en arbeidsomstandigheden

Zero-waste, hoge kwaliteitsnormen, duurzame productie en last but not least eerlijke arbeidsomstandigheden. Dit zijn de pijlers waarop Lamazuna is gebouwd. Bij elk product wordt de vraag gesteld of het schadelijke gevolgen heeft voor de huid en de natuur. Als duurzaam bedrijf gebruikt Lamazuna niet alleen grondstoffen uit gecontroleerde biologische teelt, maar slaagt er ook in om verpakkingsafval tot een minimum te beperken. De cosmetica in zeepvorm wordt verpakt in kleine kartonnen doosjes van gerecycled karton. Lamazuna is niet alleen bekroond door de Slow Cosmétique Association, ze zijn ook PETA Cruelty Free & Vegan gecertificeerd. Bovendien wordt 2% van de winst gedoneerd aan het 'PUR Projet'-project in Peru, dat verschillende initiatieven ondersteunt voor de herbebossing van het Amazonegebied.

Houten en kartonnen displays voor een aantrekkelijke winkelpresentatie

Voor fysieke retail locaties heeft Lamazuna heeft verschillende displays ontworpen die passen bij jouw ruimte of budget. Zo creëer je een echte Lamazuna hoek in jouw winkel! Meer informatie over de displays en ondersteuning vanuit Greenhub Imports vind je in de Lamazuna Merchandising catalogus.