Natuurlijke verzorgingsproducten en ecovriendelijke non-food voor webshops en speciaalzaken

HYDROPHIL | duurzame hygiëneproducten van bamboe

HYDROPHIL maakt duurzame, plasticvrije en waterneutrale producten voor mondhygiëne en is marktleider met bamboe tandenborstels. Het merk heeft ook een aanvullend assortiment in verzorgingsproducten met NCS-keurmerk voor gecertificeerde natuurlijke cosmetica en diverse verzorgingsaccessoires voor in de badkamer. Alles is gemaakt van hernieuwbare grondstoffen en verpakt in doosjes van recycled karton. De visie van HYDROPHIL: de productie van een duurzaam totaalassortiment voor de badkamer – eco-vriendelijk, veganistisch & eerlijk. De missie: Het bewust maken van duurzame consumptie in het dagelijks leven.

Waar mogelijk gebruikt het merk grondstoffen die het grond- of drinkwater niet in gevaar brengen en die geen kunstmatige irrigatie vereisen. Op deze manier kunnen we het waterverbruik aanzienlijk verminderen en consumenten hiervan bewust maken. Om een positieve invloed op onze wereld te hebben, bevatten onze producten geen dierlijke producten. HYDROPHIL gelooft dat eerlijk werk een eerlijke beloning verdient. En houdt de waardeketen en arbeidsomstandigheden tot in het kleinste detail zelf in de gaten en zorgt er zo voor dat de producten eerlijk worden geproduceerd. HYDROPHIL schenkt 10% van de winst aan Viva con Agua, een stichting die zich inzet voor de toegang tot schoon drinkwater voor mensen in het zuiden van de wereld. Hieronder vind je een greep uit het assortiment van HYDROPHIL.  

HYDROPHIL tandenborstels

De duurzame bamboe tandenborstels zijn niet alleen van bijzonder goede kwaliteit, maar ook goed voor de ecologische voetafdruk, aangezien de tandenborstels gemaakt zijn van hernieuwbare grondstoffen en klimaat-neutraal geproduceerd worden. Zelfs de opdruk is van plantaardige AURO-verf! De borstelharen zijn dan weer gemaakt van plantaardige castorolie en dus gegarandeerd BPA vrij en vrij van minerale olie. Deze zijn er in de variaties super zacht, extra zacht en medium zacht en zorgen voor een grondige reiniging van je tanden, terwijl ze ook je tandvlees beschermen. Ook heeft het merk kindertandenborstels in het assortiment geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. Omdat de borstelharen door veelvuldig gebruik slijten, raden wij aan je borstel om de drie maanden te vervangen.

HYDROHIL Mondhygiëne

Verwijder tandplak, reinig interdentale ruimtes en bescherm ze tegen gaatjes - met de tandenstokers en tandragers van bamboe in plaats van plastic! Met deze producten maak je je dagelijkse tandverzorgingsroutine compleet, zowel thuis als onderweg. De tandpasta en tandpasta tabletten van Hydrophil bevatten alleen natuurlijke geurstoffen en plantenextracten. De tabletten worden op een milieuvriendelijke manier verpakt in een herbruikbare glazen pot. Nieuw in het assortiment is de plasticvrije opzetborstel voor Sony Sonicare tandenborstels.

HYDROPHIL verzorgingsproducten- en accessoires

Het assortiment van HYDROPHIL is aangevuld met verschillende verzorgingsproducten en accessoires voor de badkamer. Denk hierbij aan bamboe / bio-katoenen wattenstaafjes, plantaardige zeepjes, zeepdoosjes, zeepzakjes en zeepkussens van loofah, lipbalsem in een blikje, konjac spons en nog veel meer. De konjac spons - gemaakt van konjac wortel - is ideaal voor het zacht reinigen, peelen en masseren van je huid.