Natuurlijke verzorgingsproducten en ecovriendelijke non-food voor webshops en speciaalzaken

Greenhub | Natuurlijke schoonmaakmiddelen – Bio-afbreekbaar

Een keukenkast vol schoonmaakmiddelen. Is dat nog van deze tijd? Nodig is het in ieder geval niet! Kies je voor de producten van Greenhub dan kies je voor het schoonmaken met ruwe grondstoffen die sinds de oudheid nagenoeg onveranderd zijn gebleven: puur natuurlijke schoonmaakmiddelen. Multifunctioneel, verantwoord ontgonnen of biologisch verbouwd, bio-afbreekbaar en daardoor veilig voor het milieu. Haal je keukenkastje maar leeg en vervang de chemische reinigers met eerlijke, natuurlijke schoonmaakmiddelen met vaak maar één ingrediënt. In het assortiment vind je o.a. Vloeibare Groene zeep, Kristalsoda, Vlekkenzout, Zuiveringszout en Wasnoten met essentiële oliën– meer heb je niet nodig. Hooguit een flesje azijn erbij misschien? Dan ben je d’r!

Zo simpel is veiliger huishouden voor mens en milieu. De basisproducten uit deze lijn maken de meeste flessen in je keukenkastje overbodig. Met minder producten doe je veel meer. Natuurlijk wordt alles heerlijk schoon en fris – zonder chemische toevoegingen. Hieronder vind je een greep uit onze pure en multi inzetbare schoonmaakmiddelen.

Greenhub Kristalsoda

Kristalsoda is al eeuwen bekend als dé natuurlijke krachtpatser voor het zwaardere schoonmaakwerk. Het in wateroplosbare poeder bevat alleen krijt en zout. Onze variant is 3x geconcentreerder en 3x krachtiger dan conventionele huishoudsoda‘s. Kristalsoda verwijdert vlekken op glas- en vaatwerk, sanitair en marmer. Zwaar bevuilde afzuigkappen, vuilnisbakken, ovendeuren, koelkasten, etc. krijgen hun glans ermee terug. De kristalsoda ontstopt ook afvoeren, is een verf- en lijmoplosser, tegel- en terrasreiniger en geeft de originele kleur terug aan houten tuinmeubelen.                                                                             

Greenhub Baksoda/Zuiveringszout

Natriumbicarbonaat kennen wij als zuiveringszout of baksoda. Het in wateroplosbare poeder bevat alleen krijt en zout. De verscheidenheid en rijkdom aan toepassingen zijn verbluffend. Natriumbicarbonaat kan talrijke producten vervangen zoals schuurmiddel, afvoer- ontstopper, waterontharder, ontkalker, vlekkenverwijderaar en wasverzachter voor in de (af)wasmachine. Het is een uitstekende vloerreiniger en brengt de glans van meubelen terug. Het reinigt metalen, ook als geurverdrijver voor de kattenbak, oven, vuilnisbak en asbakken en verwijdert insecten en boomsappen van de auto.

 

Greenhub Natriumpercarbonaat

Natriumpercarbonaat is van pure natuurlijke grondstoffen gemaakt: zout, water en krijt. Dit product bevat geen chloor, fosfaat of optisch blauwsel, die schadelijk zijn voor onze rivieren, en het is niet bio accumulerend. Natriumpercarbonaat oftewel vaste waterstofperoxide is een alleskunner. De verscheidenheid aan toepassingen is eindeloos. Het kan onder andere worden gebruikt om te reinigen, verzachten, bleken, ontvlekken en te ontkalken. Het is zeer geschikt als vlekken- en geurverwijderaar voor je was, het schoonmaken en desinfecteren van je badkamer, het reinigen van je tapijt en het dweilen van je vloer. 

Vloeibare Groene zeep

Onze natuurlijke, plantaardige groene zeep is gemaakt van tallolie (gemaakt van de hars van Europese naaldbomen). Groene zeep is een universele allesreiniger die reinigt, voedt en zorgt voor glans van o.a. tegels, vloeren, glazuurwerk, toiletten en kunststof oppervlakken. De talloze toepassingen voor in huis, de tuin en zelfs voor de verzorging van dieren maken dit een bijzonder natuurproduct.

Biologische Wasnoten en biologische essentiële oliën

Wasnoten zijn vruchten van de Sapindus Mukorossi boom uit Noord-India en Nepal. Ze bevatten Saponine, een hypo-allergene milde zeepoplossing met grote waskracht. Wasnoten maken je was heerlijk zacht, puur natuur, zonder chemicaliën of geurstoffen. De wasnoten zijn 100% afbreekbaar en biologisch; na (her)gebruik kunnen ze gewoon bij het GFT-afval. Om de was een geurtje mee te geven kan één van de Greenhub biologische essentiële oliën worden toegevoegd: Lavendel (kruidige bloemengeur), Bergamot (lichtzoete citrusgeur) of Ylang Ylang (exotisch frisse geur); circa 10 druppels in het wasverzachterbakje.