Natuurlijke verzorgingsproducten en ecovriendelijke non-food voor webshops en speciaalzaken

Attitude

Dit Canadese merk biedt een compleet scala aan natuurlijke producten voor lichaamsverzorging en huishouden. Hypo-allergeen, 100% plantaardig en mineraal, veganistisch, CO2 neutraal en gecertificeerd milieuvriendelijk. Of het nou gaat om shampoo, douchegel, deodorant of zonbescherming voor groot en klein: met ATTITUDE hoef je geen enkele concessie meer te doen. De huishoudelijke lijn bestaat uit verschillende reinigers, (af)wasmiddelen en wasverzachters die hun kracht halen uit de natuur.

ATTITUDE Superleaves is verrijkt met extracten van bladeren; Waterkers, Oost-Indische kers, witte thee, oranjeblad, olijfblad, citroenbladeren en rode druivenbladeren. Deze wonderbaarlijke ingrediënten, toegevoegd aan de natuurlijke formules, helpen bij herstellen, verbeteren, stimuleren en doeltreffend beschermen van alle soorten haar en huid. 

Waarom ATTITUDE?

Wat wij bijzonder vinden aan ATTITUDE, is hun extreme focus op gezondheid: zo zorgen ze bewust voor de afwezigheid van stoffen die een negatieve invloed op je gezondheid kunnen hebben. ATTITUDE bewijst dat je geen enzymen, essentiële oliën en allergene, hormoonverstorende of dierlijke ingrediënten nodig hebt om ecologische kwaliteitsproducten te maken. 

Merk website