Natuurlijke verzorgingsproducten en ecovriendelijke non-food voor webshops en speciaalzaken

ATTITUDE Super Leaves - Natuurlijke verzorging voor man en vrouw

Of het nou gaat om shampoo, douchegel, crème of body lotion, met ATTITUDE hoef je geen enkele concessie meer te doen. ATTITUDE biedt een compleet scala aan veilige producten gemaakt van natuurlijke ingrediënten. De gehele lijn van ATTITUDE producten voldoet aan de hoogste kwaliteits- en eco-bewuste normen: 100% plantaardig en mineraal, veganistisch en cruelty-free. De producten zijn op al deze criteria getoetst en gecertificeerd met de keurmerken van PETA, ECOLOGO én EWG.

Daarnaast is ATTITUDE sinds 2019 actief bezig om het gebruik van plastic te verminderen door biologisch afbreekbare verpakkingen en bulkformaten te gebruiken, in de sterke overtuiging dat het verminderen van plastic voor eenmalig gebruik in ons dagelijks leven, echte verandering teweeg kan brengen.

Natuurlijke shampoos, handzepen en crèmes verrijkt met extracten van bladeren

ATTITUDE heeft binnen de lijn Super leaves een reeks shampoos, conditioners, douchegels, handzepen en lichaam crèmes voor mannen en vrouwen ontwikkeld, verrijkt met extracten van bladeren - waterkers, Oost-Indische kers, witte thee, oranjeblad, olijfblad, citroenbladeren en nu ook rode druivenbladeren. Deze wonderbaarlijke ingrediënten, toegevoegd aan de natuurlijke formules, helpen bij herstellen, verbeteren, stimuleren en doeltreffend beschermen van alle soorten haar en huid.

Bladeren worden door mensen over de hele wereld gebruikt sinds het begin der tijden en zijn een ware schatkamer van de natuur. Ze richten zich naar de hemel, gebruiken water, lucht en zonlicht om moleculen met buitengewone eigenschappen te creëren. Fotosynthese, die vooral in de bladeren gebeurt, levert het grootste deel van de energie die door het leven op aarde wordt gebruikt. In feite behoren planten tot de enige levende wezens die in staat zijn om organische stoffen aan te maken uit eenvoudige mineralen. Dankzij de wetenschap is het nu mogelijk om de actieve bestanddelen uit bladeren te halen en te verwerken in hoogwaardige verzorgingsproducten. Bladeren zijn rijk aan mineralen, vitaminen en groeifactoren en geven een uitzonderlijke glans aan haar en huid.

De combinatie van twee zeer speciale bladeren voor sterk haar van wortel tot punt

De bladeren van waterkers en Oost-Indische kers staan bekend om hun uitstekend regeneratievermogen en hun hoog gehalte aan mineralen, vitaminen en bouwstenen. Deze krachtige elementen worden in onze formules verwerkt om het haar van wortel tot punt te versterken en te revitaliseren. Deze twee superbladeren zijn rijk aan zwavel en mineralen, essentieel voor het opbouwen en ondersteunen van de keratinestructuur, die van nature in het haar aanwezig is. Beide extracten zijn ideaal om het haar te versterken en de groei te bevorderen.

Werkzame bestanddelen tegen verontreiniging van de huid

Elke dag opnieuw worden we aan verontreiniging blootgesteld in onze omgeving. Volgens een proces dat “oxidatieve stress” heet, veroorzaakt verontreiniging vroegtijdige veroudering van de huid en het haar, verstopping van de huidporiën en versnelling van de aanzet van verouderingstekens. Onze verzorgingsproducten voor huid en haar bevatten extracten van Moringazaden, ook wel de “wonderboom” genoemd. Door de werkzame bestanddelen van deze extracten wordt het moeilijker voor vervuilende deeltjes om zich aan huid en haar te hechten. Zo gebruikt de wonderboom zijn reinigende en zuiverende kracht.