Natuurlijke verzorgingsproducten en ecovriendelijke non-food voor webshops en speciaalzaken

ATTITUDE | SUNLY Minerale zonnebrand - plasticvrij

Nieuwe formules en een frisse look voor de innovatieve SUNLY zonnebrandsticks van ATTITUDE! De crèmes smeren makkelijk uit zonder een zwaar gevoel te geven of een witte waas achter te laten. Minerale zonbescherming met respect voor mens en milieu. SUNLY zonnebrand bevat geen chemische filters waarvan we weten dat ze schadelijk zijn voor koraalriffen. Geniet veilig en bewust van de zon!

In veel zonnebrand worden tegenwoordig nanodeeltjes gebruikt. Deze piepkleine moleculen zijn klein genoeg zijn om via de huid het lichaam binnen te dringen. De zinkdeeltjes die ATTITUDE SUNLY in de minerale zonnebrand toepast zijn zorgvuldig gekozen om aan het huidoppervlak te blijven en een beschermende barrière te vormen. De zinkoxidemoleculen die ATTITUDE heeft gekozen zijn stabiel en worden niet afgebroken na blootstelling aan de zon. Ze bieden een optimale bescherming die door deskundigen als de veiligste optie wordt beschouwd. De minerale zonnebrand van SUNLY met non-nanozinkoxide beschermt de huid tegen UVA- en UVB-stralen (breed spectrum) met een zonbeschermingsfactor van 30 (SPF30).

Revolutionaire biologisch afbreekbare en plasticvrije zonnebrand

ATTITUDE zet zijn missie voort om plastic in het dagelijks leven te verminderen door SUNLY zonnebrand te ontwikkelen met een innovatieve, biologisch afbreekbare kartonnen stick. De stevige push-up tubes van FSC-karton zijn makkelijk mee te nemen en handig in gebruik. Deze zonnebrandproducten op minerale basis zijn EWG VERIFIED™ en ontworpen zonder ingrediënten die schadelijk zijn voor de natuur. Want ATTITUDE gelooft in het beschermen tegen de zon en het beschermen van de oceaan.

SUNLY | Kenmerken in het kort

HYDRATEERT EN VERFRIST DE HUID / ZONDER WITTE WAAS
HYPOALLERGEEN / DERMATOLOGISCH GETEST
UVA-UVB BREEDSPECTRUM / SPF30

EWG VERIFIED™ / MINERALE ZONNEBRAND
MET NON-NANO ZINKOXIDE
VEGANISTISCH / PETA / KORAALRIFVRIENDELIJK

ZERO WASTE / 100% BIOAFBREEKBARE VERPAKKING
FSC KARTON / PLASTICVRIJ
REISVRIENDELIJK

Waarom ATTITUDE | SUNLY

Wat wij bijzonder vinden aan ATTITUDE, is hun extreme focus op gezondheid: zo zorgen ze bewust voor de afwezigheid van stoffen die een negatieve invloed op je gezondheid kunnen hebben. Met ATTITUDE hoef je geen enkele concessie meer te doen. ATTITUDE biedt een compleet scala aan veilige producten gemaakt van natuurlijke ingrediënten. De gehele lijn van ATTITUDE producten voldoet aan de hoogste kwaliteits- en eco-bewuste normen: 100% plantaardig en mineraal, veganistisch en cruelty-free. De producten zijn op al deze criteria getoetst en gecertificeerd met de keurmerken van PETA, ECOLOGO én EWG.

Daarnaast is ATTITUDE sinds 2019 actief bezig om het gebruik van plastic te verminderen door biologisch afbreekbare verpakkingen en bulkformaten te gebruiken, in de sterke overtuiging dat het verminderen van plastic voor eenmalig gebruik in onze dagelijks leven, echte verandering teweeg kan brengen.