Natuurlijke verzorgingsproducten en ecovriendelijke non-food voor webshops en speciaalzaken

ATTITUDE Sun care - Plasticvrije & natuurlijke zonnebrand op minerale basis

In veel zonnebrand worden tegenwoordig nanodeeltjes gebruikt. Er bestaat twijfel over de veiligheid van deze nanodeeltjes. Deze piepkleine moleculen zijn klein genoeg zijn om via de huid het lichaam binnen te dringen. De zinkdeeltjes die ATTITUDE in de minerale zonnebrand toepast zijn echter zorgvuldig gekozen om aan het huidoppervlak te blijven en een beschermende barrière te vormen. De zinkoxidemoleculen die ATTITUDE heeft gekozen zijn stabiel en worden niet afgebroken na blootstelling aan de zon. Ze bieden een optimale bescherming die door deskundigen als de veiligste optie wordt beschouwd. De zonnebrand op minerale basis van ATTITUDE met non-nanozinkoxide vormt een fysieke barrière op de huid en beschermt deze tegen UVA- en UVB-stralen (breed spectrum) met een zonbeschermingsfactor (SPF) van 30.

Revolutionaire biologisch afbreekbare en plasticvrije zonnebrand

ATTITUDE zet zijn missie voort om plastic in het dagelijks leven te verminderen door zonnebrand te ontwikkelen met een innovatieve, biologisch afbreekbare kartonnen stick. Deze zonnebrandproducten op minerale basis zijn EWG VERIFIED™ en ontworpen zonder ingrediënten die schadelijk zijn voor de natuur. Want ATTITUDE gelooft in het beschermen tegen de zon en het beschermen van de oceaan.

Kenmerken van ATTITUDE Sun care in het kort

* Zonnebrandcrème in een biologisch afbreekbare tube met een push up mechanisme

* Gemaakt met de perfecte grootte van non-nano zinkmoleculen; de veiligste optie volgens de EWG die zowel veiligheid als functionaliteit biedt

* SPF 30 met breedspectrum bescherming tegen UVA /UVB

* Dermatologisch getest

* Veganistisch en milieuvriendelijk

* Zonnebrandcrème voor het hele gezin, verkrijgbaar in tropische en bloemengeuren of in een ongeparfumeerde versie

Waarom ATTITUDE?

Wat wij bijzonder vinden aan ATTITUDE, is hun extreme focus op gezondheid: zo zorgen ze bewust voor de afwezigheid van stoffen die een negatieve invloed op je gezondheid kunnen hebben. Met ATTITUDE hoef je geen enkele concessie meer te doen. ATTITUDE biedt een compleet scala aan veilige producten gemaakt van natuurlijke ingrediënten. De gehele lijn van ATTITUDE producten voldoet aan de hoogste kwaliteits- en eco-bewuste normen: 100% plantaardig en mineraal, veganistisch en cruelty-free. De producten zijn op al deze criteria getoetst en gecertificeerd met de keurmerken van PETA, ECOLOGO én EWG.

Daarnaast is ATTITUDE sinds 2019 actief bezig om het gebruik van plastic te verminderen door biologisch afbreekbare verpakkingen en bulkformaten te gebruiken, in de sterke overtuiging dat het verminderen van plastic voor eenmalig gebruik in onze dagelijks leven, echte verandering teweeg kan brengen.