Natuurlijke verzorgingsproducten en ecovriendelijke non-food voor webshops en speciaalzaken

ATTITUDE NATURE + Natuurlijke en plantaardige huishoudproducten voor het gehele gezin

ATTITUDE heeft het tot een missie gemaakt om producten te maken die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen en een minimale impact hebben op de gezondheid en het milieu. De NATURE + collectie is geïnspireerd door de kracht van de natuur en is ontworpen met jouw gezin en de planeet in gedachten. Deze doeltreffende huishoudproducten zijn vervaardigd met uitsluitend hoogwaardige ingrediënten op plantaardige basis zodat je de huishoudelijke taken kunt uitvoeren terwijl je de impact op je gezondheid en de natuur tot een minimum beperkt. Het assortiment omvat schoonmaakmiddelen, natuurlijke vaatwas- en wasmiddelen en luchtverfrissers. Daarnaast is er een aparte lijn verkrijgbaar die speciaal is afgestemd op kinderen.

De producten binnen de NATURE + lijn zijn EWG CERTIFIED™ en ECOLOGO® gecertificeerd. ATTITUDE werkt samen met de experts van de Environmental Working Group (EWG) omdat zij de veiligheid van de producten garanderen en de missie van ATTITUDE ondersteunen om ingrediënten te gebruiken die een minimale impact hebben op onze gezondheid. De ECOLOGO®-certificering maakt deel uit van ATTITUDE’s streven naar een geringere belasting van het milieu. Het keurmerk geeft aan dat de huishoudelijke producten zijn onderworpen aan strenge wetenschappelijke tests en/of uitgebreide audits om te voldoen aan door derden opgestelde normen. Deze normen hebben betrekking op een reeks criteria, waaronder materialen, energie, productie, gezondheid en milieu, productprestaties, gebruik en innovatie.

ATTITUDE Nature + Bulk to Go verpakkingen

ATTITUDE biedt een alternatief om plastic afval en wegwerpflessen te verminderen. De twee-liter en vier-liter milieuvriendelijke Refills maken het mogelijk om productflessen opnieuw te vullen en te hergebruiken. Door hergebruik van de plastic flessen kan het gebruik van plastic met ongeveer 80% te verminderd worden. Hervul je lege fles gemakkelijk met de handige tapkraan. Bulk to Go-verpakkingen zijn momenteel verkrijgbaar voor een groot aantal persoonlijke en huishoudelijke verzorgingsproducten, als onderdeel van ATTITUDE's NATURE + en Super leaves lijnen. Een praktische en milieuvriendelijke oplossing voor iedereen! Het gehele Refills assortiment is te vinden in onze in de webshop.

Eigenschappen Bulk to Go verpakking

* BPA-vrije, 100% recyclebare plastic zak en met handige tapkraan

* FSC-gecertificeerde, 100% recyclebare kartonnen doos

ATTITUDE NATURE + textielreinigers

De wasmiddelen, wasverzachters en vlekkenverwijderaar van ATTITUDE NATURE + zijn samengesteld met uitsluitend plantaardige ingrediënten zoals groene thee-extract. Groene thee staat bekend om zijn antibacteriële, antioxiderende eigenschappen, daarom is het een integraal bestanddeel van de formules voor de textielreinigers van ATTITUDE. Dankzij de geavanceerde formule ruikt je kleding weer fris en schoon. Bovendien is het biologisch afbreekbaar en hypoallergeen, het bevat namelijk geen enzymen, geurstoffen of andere stoffen die voor irritatie of allergische reacties kunnen zorgen. Hierdoor is het perfect voor je gezin en het milieu. Wassen maar, zonder zorgen!

 

ATTITUDE NATURE + vaatwas

Houd je gootsteen en vaat spik en span met ATTITUDE NATURE + Afwasmiddelen. De unieke formule bevat diep reinigende en antibacteriële bestanddelen zoals saponine, dat voorkomt in plantenextracten, is een krachtige verbinding met natuurlijke reinigende eigenschappen.

De formule bevat een schuimende werking die hard is voor vet maar zacht voor de handen, zodat je het dagelijks kunt gebruiken. Het assortiment voor vaat bevat ook een babyfles afwasmiddel en fosfaatvrije vaatwastabletten.

ATTITUDE NATURE + reinigers

De reinigers van ATTITUDE NATURE + zijn zowel natuurlijk als efficiënt. De natuurlijke formule met reinigende en antibacteriële ingrediënten zoals saponine en groene thee-extract, zorgt ervoor dat je gehele huis weer brandschoon wordt! De krachtige, biologisch afbreekbare allesreiniger bijvoorbeeld verwijdert aanslag en schimmel. Gebruik de reinigingsspray op elk hard oppervlak, van apparatuur tot marmer tot keramiek. De badkamerreiniger is bestand tegen kalkaanslag en ontworpen om zeepresten en vuil op oppervlakken zoals tegels, douchegordijnen, aanrechten en toiletpotten efficiënt te verwijderen. Het reinigingssegment van ATTITUDE NATURE + bevat onder andere ruiten & spiegelreiniger een spiegelreiniger, speelgoed en oppervlaktereiniger, Badkamer reiniger, keukenreiniger en een vloeroppervlakte reiniger.

 

ATTITUDE NATURE + Natuurlijke luchtverfrissers

Synthetische geuren en parfums bevatten meer dan honderd chemische verbindingen, waarvan vele schadelijk kunnen zijn voor de gezondheid. De natuurlijke luchtreinigers zijn voorzien van actieve kool om je huis op een zorgeloze manier te ontgeuren en de lucht te ontdoen van verontreinigende stoffen. De luchtverfrisser zuivert en creëert tegelijkertijd de gewenste sfeer dankzij de natuurlijke etherische oliën.