Natuurlijke verzorgingsproducten en ecovriendelijke non-food voor webshops en speciaalzaken

ATTITUDE Baby Leaves & Little leaves | Natuurlijke verzorging voor baby’s en peuters

Een natuurlijke bescherming voor de baby- en peuterhuid

Dankzij de wetenschap is het nu mogelijk om de actieve ingrediënten uit bladeren te halen en te verwerken in hoogwaardige verzorgingsproducten. Voor het Baby- en Little leaves™ assortiment heeft ATTITUDE een blad gekozen dat het beste past bij de behoeften van jouw kleintje: het bosbessenblad, bekend om zijn opmerkelijke verzachtende en beschermende eigenschappen. Dit plantaardige ingrediënt, rijk aan antioxidanten, is de ideale natuurlijke bescherming voor de tere baby- en peuterhuid. Met deze lijn blijft ATTITUDE trouw aan de missie om producten te maken die alleen effectieve en natuurlijke ingrediënten bevatten. Alle producten zijn dermatologisch getest en gemaakt van uitsluitend plantaardige en op mineralen gebaseerde bestanddelen.

Baby- en Little leaves™ assortiment

Het assortiment omvat o.a. een praktische 2-in-1 natuurlijke shampoo & body wash en een hydraterende natuurlijke lotion om ruwe plekken te kalmeren en herstellen. Aan het Baby leaves assortiment is een leuke schuimende bubble wash en een natuurlijke luchtverfrisser toegevoegd. Het parfumvrije assortiment bestaat uit een 2-in-1 natuurlijke shampoo en body wash, een 2-in-1 schuimende haar en body wash, bodylotion en een natuurlijke luier crème met zink. Reinig de huid en het haar van je kind en bescherm de gevoelige huid met deze natuurlijke verzorgingsproducten!

* EWG GECERTIFICEERD™ de gouden standaard voor gezondheid en welzijn.

* Winnaars van de Parent Tested Parent Approved (PTPA) - een van de meest belangrijke prijzen door consumenten.

* Ontwikkeld zonder of door minimaal gebruik te maken van ingrediënten die allergenen bevatten.

* Erkend door PETA als producten die niet getest zijn op dieren en vrij zijn van dierlijke ingrediënten.

 

Extract van het Bosbessen blad voor een natuurlijke bescherming

De superbladeren van bosbessen zijn rijk aan vitamines en mineralen en staan bekend om hun kalmerende en beschermende eigenschappen. Ze zijn ideaal voor kinderen, omdat ze een natuurlijke bescherming bieden voor hun tere huid.

Werkzame bestanddelen tegen verontreiniging van de huid

We worden elke dag blootgesteld aan milieuverontreinigende stoffen. Als gevolg van een proces dat bekend staat als ‘oxidatieve stress’, kan verontreiniging schade aan de huid en het haar veroorzaken. Onze baby en- little leaves™ haar- en huidverzorgingsproducten bevatten extracten van Moringazaad afkomstig van de Moringaboom, die ook bekend staat als de wonderboom. Het actieve ingrediënt dat deze extracten omhult heeft een reinigende en zuiverende werking en gaat de hechting van vuildeeltjes tegen, waardoor deze minder diep binnendringen.

ATTITUDE veilige en natuurlijke verzorgingsproducten

Of het nou gaat om shampoo, douchegel, crème of body lotion, met ATTITUDE hoef je geen enkele concessie meer te doen. ATTITUDE biedt een compleet scala aan veilige producten gemaakt van natuurlijke ingrediënten. De gehele lijn van ATTITUDE producten voldoet aan de hoogste kwaliteits- en eco-bewuste normen: 100% plantaardig en mineraal, veganistisch en cruelty-free. De producten zijn op al deze criteria getoetst en gecertificeerd met de keurmerken van PETA, ECOLOGO én EWG.

Daarnaast is ATTITUDE sinds 2019 actief bezig om het gebruik van plastic te verminderen door biologisch afbreekbare verpakkingen en bulkformaten te gebruiken, in de sterke overtuiging dat het verminderen van plastic voor eenmalig gebruik in onze dagelijks leven, echte verandering teweeg kan brengen.